
Marc Bonne
Na 7 jaar opleiding in Ter Groene Poorte Brugge als slager, en met veel liefde voor de boerderij en voor de stiel wou ik mijn passie van boer zijn, de activiteiten in de gezonde boerenlucht en dé ambacht als slager combineren. Het kweken van dieren, het versnijden in de atelier thuis hier op de hoeve tot het presenteren van een mooi stuk vlees aan de klant.

Slager zijn is een ambacht
Marc Bonne kweekt zelf zijn dieren op een pure, ambachtelijke wijze. Het begint allemaal bij de dierenvoeding. Bonne heeft eigen zaailanden waar granen, maïs en andere gewassen worden geoogst. Deze dienen dan als voeding voor de eigen veestapel. Elke week maakt Marc Bonne een selectie uit zijn slachtrijpe dieren. Het zijn deze kwaliteitsdieren die dan in de eigen winkel belanden. Het kweken van slachtdieren is een uiterst arbeidsintensieve bezigheid. Daarom is de beenhouwerij enkel op vrijdag en zaterdag open.

Vlotte bediening
Marc en echtgenote Annick hebben dan de handen vol met de vlotte bediening van een enorm klantenpotentieel. Zo kan je bij veekweker en beenhouwer Bonne rechtstreeks terecht voor zowel colli-aanbiedingen als stukverkoop. Ook inzake zelfbereide charcuterie is de keuze zeer groot.
Doorlopend open op vrijdag en zaterdag van 8.00 u tot 18.00u.


