AL onze charcuterie is steeds in eigen atelier gemaakt, met producten van eigen kweek. Hieronder alvast enkele producten in detail toegelicht. Spring zeker eens binnen om het volledige assortiment te ontdekken

Oud Dammenaar

Ondertussen een echte klassieker in ons assortiment. Deze droge worst gekruid met Paradijskorrel werd ontwikkeld in samenwerking met Foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh. Kruidig van smaak, een leuke en moderne versie van onze droge ringworsten, lekker bij een aperitief!

Dams Kassietje

Het "Dams Kassietje" is een verfijnd vleesbroodje van eigen makelij en mag je warm en koud eten. De naam verwijst naar de hobbelige kasseienstraat in hartje Damme die iedereen wel kent.

Uilenspiegelpaté

Na bieren, elixir en kazen, heeft Damme nu ook zijn eigen Uilenspiegel Paté, een nieuw product van slager Marc Bonne.

Het was de Damse brouwer Rik Strubbe, die met het voorstel van het Uilenspiegelpaté ging aankloppen bij Marc Bonne. Rik wist dat Marc alle charcuteriewaren en vleesbereidingen zelf maakt.

Boerenhesp

Marc Bonne's authentieke Boerenhesp, in een 30 jaar oude pekel. Deze is zowel gerookt als gezouten te verkrijgen. Het roken gebeurt nog ambachteljik in onze eigen rookschouw, en we maken hierbij enkel gebruik van zuivere eik.

Een hele boerenhesp weegt tussen de 7 en 9 kg. Ook voor een noothammetje (1,5kg) en een coubourg (4kg) kan je bij ons terecht.