Hoeveslagerij Bonne
Veekweker - Beenhouwer Bonne
Marc Bonne
Bestelling plaatsen
Hoeveslagerij
Ons verhaal
Wagyu
West-Vlaams rood rund
Geschenkmand
Huisgemaakte charcuterie
Hertenvlees van eigen kweek
Eindejaarsfolder 2024-2025
Colli's
Afhaal BBQ
Koud Buffet
Gourmet, Steengrill, Teppanyaki, Fondue
Achter de schermen
Media
Lekker dineren met vlees van de hoeve
Contact
Webshop

Bonne

Hoeveslagerij Bonne
Veekweker - Beenhouwer Bonne
Marc Bonne
Bestelling plaatsen
Hoeveslagerij
Ons verhaal
Wagyu
West-Vlaams rood rund
Geschenkmand
Huisgemaakte charcuterie
Hertenvlees van eigen kweek
Eindejaarsfolder 2024-2025
Colli's
Afhaal BBQ
Koud Buffet
Gourmet, Steengrill, Teppanyaki, Fondue
Achter de schermen
Media
Lekker dineren met vlees van de hoeve
Contact
Webshop
dc_slagerijbonne06_140422_jpg.jpg

Slager zijn is een ambacht

Slager zijn is een ambacht

Slager zijn is een ambacht

Marc Bonne kweekt zelf zijn dieren op een pure, ambachtelijke wijze. Het begint allemaal bij de dierenvoeding. Bonne heeft eigen zaailanden waar granen, maïs en andere gewassen worden geoogst. Deze dienen dan als voeding voor de eigen veestapel. Elke week maakt Marc Bonne een selectie uit zijn slachtrijpe dieren. Het zijn deze kwaliteitsdieren die dan in de eigen winkel belanden. Het kweken van slachtdieren is een uiterst arbeidsintensieve bezigheid. Daarom is de beenhouwerij enkel op vrijdag en zaterdag open.

1
Vorige Volgende
Slager zijn is een ambacht
 
 
Terug naar boven
050/37.39.12Info@slagerijbonne.be

Contacteer ons voor vragen of bijkomende informatie.


 

Ligging:

Moerkerkesteenweg 3A
8340 Damme
T: 050/37.39.12
M: info@slagerijbonne.be

BTW-nr: BE 0780.755.077

Openingsuren:
Vrijdag: 8u-18u
Zaterdag: 8u-18u

Webdesign by duchateaufilms.be

Volg ons op Facebook

 

Nieuwsbrief

Thank you!
Winkelwagentje (0)